ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ - ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Το εστιατόριο ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ βρίσκεται στον Αγιο Νικόλαο Νάουσας μέσα σε μια όμορφη και καταπράσινη τοποθεσία. Απέχει 3χιλιόμετρα από την Νάουσα. Επίσης από το εστιατόριο υπάρχουν και δυο χιονοδρομικά κέντρα τα 3-5 πηγάδια που απέχουν από το εστιατόριο 15 λεπτά και το Σέλι 15 λεπτά επίσης.

Το εστιατόριο μας εξυπηρετεί σχολικές εκδρομές, σχολικά γκρουπ, κ.α.π.η, ιδρύματα, συλλόγους και σωματεία για διαμονή και φαγητό.
 

Το ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι και περιβάλλεται από επιβλητικά και αιώνια πλατάνια. Λειτουργεί όλο τον χρόνο και προσφέρει πέστροφα στα κάρβουνα χταποδάκι σχάρας, μεγάλη ποικιλία ντόπιων κρεατικών, κρασομεζέδων και ουζομεζέδων.

Μεγάλη ποικιλία από ετικέτες ντόπιων, κρασιών αλλά και ξένων. Λειτουργεί από το 1984. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους αρραβώνες βαπτίσεις συνεστιάσεις χορούς.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΚΡΟΥΠΣ.
 

Σε ένα ειδυλιακό τοπίο δίπλα στο ποτάμι με πανοραμική θέα τις παρυφές του καταπράσινου Βερμίου και σε απόσταση αναπνοής από τις περίφημες Πηγές της Αραπίτσας και του Άλσους του Αγίου Νικολάου βρίσκεται ο χώρος του Εστιατορίου μας που λειτουργεί από το 1984 πάνω από τον οποίο δημιουργήσαμε 11 πολυτελή δωμάτια τα οποία προσφέρουν:

Κλιματισμό, θέρμανση, μπαλκόνι, ψυγείο, αυτ. τηλέφωνο, τηλεόραση, (δορ.λήψη), χρηματοκιβώτιο
ασφαλείας, ατομικό μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, κλειδαριά ασφαλείας με κάρτα
dvd, ατμοσίδερο, δωρεάν free wi-fi σε όλους τους χώρους,
δωρεάν μεγάλο φυλασσόμενο πάρκινγκ. πινγκ πόνγκ, internet, καφετέρια, παιδική χαρά,

customer tabs